18 Kasım Cuma Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cuma Neler Oldu? 📢

📱 Meta Çalışanları Instagram ve Facebook Hesaplarını Satıyor

The Wall Street Journal tarafından gündeme getirilen iddiaya göre Meta, kullanıcıların hesaplarını satan bazı güvenlik görevlileri olduğunu tespit etti ve işten çıkardı. Bu isimlerin sayısı ise bir düzineyi geçiyor. Meta, çalışanlarının kullanıcı bilgilerini sattığı gerçeğini ise şirket içinde yürüttüğü soruşturma neticesinde öğrendi. Soruşturmada, çalışanların Meta bünyesindeki bir sisteme yetkisiz bir şekilde eriştikleri ortaya çıktı.

18 Kasım Cuma Neler Oldu? 📢

🛵 Getir Just Eat Takeaway İle Anlaştı

Türkiye’nin decacronu Getir, hizmetini Avrupa’da devam ettirmek için dünyanın önde gelen yemek teslimat şirketi Just Eat Takeaway ile anlaşma gerçekleştirdi. Getir’in malzemelerini gene Getir’in kuryeleri yapacak. Gelecek hafta Almanya’da başlayacak olan hizmette Getir toplamda 2.000 çeşit malzemeyi Just Eat Takeaway.com’un Almanya’daki cep telefonu uygulamasında ve internet sitesinde satışa sunulacak. Önümüzdeki haftalarda ise İngiltere’de, İspanya’da, İtalya’da ve Fransa’da da hayata geçecek.

18 Kasım Cuma Neler Oldu? 📢

📱 Twitter’da Olağanüstü Hal

Twitter bir süredir işten çıkarmalar, şirketten belgelerin çıkması ve yeniliklerle gündeme geliyor. Bu sefer ise Elon Musk Twitter çalışanlarına mail atarak ofise pazartesi gününe kadar gelmemelerini iletti. Hiç kimsenin sitelerine girmeye çalışmamasını sağlamak için rozet erişimi de askıya alınmış durumda. Washington Post’un haberine göre Musk’ın ofisleri kapatma hamlesi, çalışanlara imzalatmak istediği çalışma taahhüdü ile doğrudan ilişkili olduğunu söylüyor. Twitter yetkilileri, neden ofislerini geçici olarak kapatma kararı alındığını henüz açıklamadı.

18 Kasım Cuma Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.