17 Mayıs Çarşamba Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

17 Mayıs Çarşamba Neler Oldu? 📢

🤖 ChatGpt’de Yeni Dönem

ChatGpt son dönem içerisinde oldukça popüler bir konuma ulaşmış durumda. Milyonlarca kullanıcıya sahip bu uygulamayı daha çok geliştirmek adına eklenti desteği kullanıma sunuluyor bu da temel olarak internete bağlayarak doğru bilgiye ulaşmayı sağlıyor. Birçok eklenti şu anda mevcut.

OpenAI, GPT-4'ü Duyurdu

🏎 Elon Musk Tesla Hakkında Önemli Açıklamalar Yaptı

Tesla’nın CEO’su Elon Musk otomobil devi için gelecek kilit planlarını paylaştı. Firma geniş bir kitleye ulaşamak için Meksika’da fabrika kuracak, ayrıca tamamen sürücüsüz kontrol altyapısını oluşturacak ve Roadster’ı 2024 yılında çıkaracaklarını açıkladı. Ayrıca şirket için reklam kampanyalarına başlanacağını ve bu sürecin inceleneceğini de belirledi.

17 Mayıs Çarşamba Neler Oldu? 📢

📱 Instagram Gıf Adımı Attı

Meta’nın en popüler platformu olan Instagram dün gelen otomatik arama geçmişi temizleme özelliği ile ses getirmişti. Şimdi ise yorumlarda yazı yerine GIF kullanımı özelliği devreye alındı. Giphy’den alınan giflerde kullanılıyor.

17 Mayıs Çarşamba Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.