17 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢
Twitch’ten büyük ayrılık, Twitter’a yeni özellik, TikTok’a bir yeni darbe…Bugüne dair önemli 3 haberi sizler için derledik. Keyifli okumalar

🖥️ Twitch’ten Büyük Ayrılık

Twitch’in büyük ismi olan 16 yıllık CEO’su Emmett Shear görevinden istifa etti. Hem şirketin kurucusu hem de CEO’su olan Emmett Shear istifasını duyurarak bu görevi yönetim kurulundan başka birine bırakacağını açıkladı. 16 yıllık serüveninde platformu ileriye taşıyan ve global bir marka haline getiren başarılı CEO Twitch platformuna uzaktan destek verecek.

17 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

📱 Twitter Yeni Özelliğini Kullanıma Sundu

Sosyal medya platformu olan Twitter bugün İOS üzerinden bir adım atarak kendine yeni bir özellik getirdi. Bu özellik ise yer işareti eklenme sayısı. Bildiğiniz üzere daha önce görüntüleme sayısı getiren Twitter şimdi ise yer işareti ekleme sayısını gösterecek. Amaç ise atılan Tweet’in ne kadar etkileşim aldığı ve ne kadar değer gördüğünü ölçmek için getirilen bir özellik.

📱 TikTok Bir Tehdit İle Daha Karşı Karşıya

İlk çıktığı andan beri sosyal medya dünyasını derinden etkileyen bir platform olan TikTok son zamanlarda yasaklarla karşı karşıya. Sizlere daha önce TikTok’un ABD ve AB tarafından yasaklama ile ilgili haberlerini aktarmıştık. Şimdi ise Fransa tarafından başka bir yasak getirilmiş durumda. ABD ilk olarak başlayan devlet daire çalışanlarının TikTok kullanılması yasağı benzeri bir uygulama olarak getirilmeyi düşünülen uygulama Fransa’da şimdilik bakanların uygulamayı kullanmasını engellemek üzerine. Ayrıca sadece TikTok değil buna benzer uygulamalar da kullanımının yasaklanması istiyor. Şimdilik sadece tasarı şeklinde olan yasanın nasıl bir şekilde olacağı bilinmiyor.

17 Mart Cuma Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.