17-23 Nisan Global Girişimlerden Haberler

Global girişimlerde bir haftada yaşanan gelişmeleri sizler için derledik. Keyifli okumalar.

Dünyanın İlk Dijital Kanser Destek Kliniği İçin 3,4 Milyon Sterlinlik Tohum Finansmanı

Dünyanın ilk çevrimiçi kanser destek platformu olan Londra merkezli Perci Health, tohum turunda 3,4 milyon sterlin topladı. Perci’nin misyonu, kanser tedavisi sonrası hayata dair algıları değiştirmek ve statükoya meydan okumaktır. Özel dijital platformları, kanserle yaşayan veya kanserin ötesinde yaşayanlara ve onların bakıcılarına kişiselleştirilmiş programlar sunar. Kanser süreci boyunca, programlar tedaviye hazırlıktan iyileşme ve rehabilitasyona kadar destek sağlar.

girişim

Hayvansız Protein Üretimine Yatırım

Geleceğin gıda endüstrisine değişiklik getiren bir Alman girişimi olan Nosh.bio, 3,2 milyon Euro’luk tohum finansmanı sağladı.

60 Yaş Üstü Kişilerin Hayatlarını Yeniden Keşfetmelerine Yardımcı Olmak İçin 4 Milyon Avro

Genellikle 60 yaşın üzerindeki insanlar, rüya gibi bir tatile çıkmak, gecikmiş ev geliştirme projelerini tamamlamak, çocuklarının yerleşmesine yardımcı olmak veya sadece günlük yaşamlarını iyileştirmek gibi uzun süredir devam eden arzularını yerine getirmeyi arzular!

Paris merkezli Skarlett, emlak, sigorta, finansal destek ve seyahat dahil olmak üzere kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunarak 60 yaş üstü kişiler için tercih edilen marka ve güvenilir ortak olma hırsıyla çalışıyor. İlk yeniliği, engelleri ortadan kaldıran ve bu çözümleri yenileyerek onları her zamankinden daha kullanışlı hale getiren basit, etkili ve ultra güvenli bir web platformudur.

 

Bulut ve İletişim Sorunlarını Bir Pakette Çözen Girişim, 75 Milyon Dolar Yatırım Aldı

5G, fiziksel varlıkları dijitalleştirmeye devam ederken, geleneksel hücresel iletişim altyapısı, ağa bağlanacak bir sonraki milyar insanı ve trilyon cihazı barındıracak şekilde gelişmedi.

Bugünün çözümleri maliyetli ve yavaş. Bu, 5G ağlarını daha çevik bir biçimde yeniden oluşturmak için bir fırsat yaratıyor.

EdgeQ’nun 5G çipi, bulut ve iletişimin en karmaşık ve temel işlevlerini madeni para büyüklüğünde tek bir çipe sıkıştırarak bu sorunları çözmeyi hedefliyor. Kaliforniya merkezli bir 5G kablosuz altyapı sağlayıcısı olan EdgeQ, B Serisi bir fonla 75 milyon dolar topladı.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.