16 Ocak Pazartesi Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

16 Ocak Pazartesi Neler Oldu? 📢

🚙 Uber BlindLook ile Anlaştı

Türkiye’de görme engelli kullanıcılar için anlaşma yapan ilk online mobilite uygulaması Uber oldu. Uber BlindLook ile anlaşmaya giderek görme engelliler için taksi çağırmayı kolaylaştırdı. Artık kullanıcılar kendileri bu işi yapacak. BlindLook, özgürlük tutkunu görme engelli Sadriye Görece ve seri girişimci Cihat Ersin Aydın tarafından kurulan bir sosyal girişim olarak karşımıza çıkıyor. 285 milyon görme engelli bireyi sosyal hayatta ve dijital dünyada işini kolaylaştırıyor.

16 Ocak Pazartesi Neler Oldu? 📢

🤖 ChatGPT’den Bitcoin Tahmini

Son zamanların en popüler chat robotu ChatGPT’den Bitcoin analizi geldi. OpenAl tarafından geliştirilen bu chat robotu Bitcoin’in yükselişinin devam edeceğini söyledi. Bir muhabir tarafından sorulan doru sonucu olarak ChatGPTSonuç olarak ChatGPT, önümüzdeki altı aylık sürede Bitcoin için 50.000 dolarlık bir fiyat tahmininde bulundu. bir fiyat tahmininde bulundu.

16 Ocak Pazartesi Neler Oldu? 📢

🍎 Apple’ın CEO’su Ne Kadar Kazanıyor

Apple’ın CEO’sunun ne kadar kazandığı açıklandı. Dünyanın en büyük şirketi olan Apple, zaman zaman maaşlarla gündeme gelirken CEO Tim Cook’un maaşı açıklandı. CEO’nun maaşı yüzde 40 oranında azalarak 49 milyon dolara indi. Cook’un maaşı 3 milyon dolar maaş , 6 milyon dolar nakit teşvik ve 40 milyon dolar hisse senedi şeklinde olacağı belirtildi.

16 Ocak Pazartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.