16 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

Tek tuşla sunum yapmak, ABD TikTok’u uyardı, WhatsApp’a yeni özellik…Bugüne dair önemli 3 haberi sizler için derledik. Keyifli okumalar.

🖥️ Tek Tuşla Sunum Yapmak Mümkün

Üniversite hocalarından iş yerlerine kadar birçok kişinin kullandığı bir Microsoft programı olan PowerPoint ve diğer uygulamalar yapay zeka desteği eklenecek. Microsoft’un ilk olarak GitHub’da sunduğu ‘ Copilot ’ adlı asistanı, şirketin Office ürünlerine de entegre olacak. Bu eklemeyle birlikte tek tuşla PowerPoint sunumu hazırlamak mümkün olacak.

 

microsoft

🇺🇲 ABD TikTok’a Tehdit Savurdu

Bildiğiniz üzere ABD TikTok üzerine bir hayli yoğunlaşmış durumda. Önce kamu personellerinin kullanımı yasaklanmıştı. Onum ardından tüm ülkede yasaklamak için yasa çıkarma yoluna gitmişti. Yasaklamanın kalkması için TikTok’un BytDance çatı şirletinden ayrılması gerektiği söyleniyor. Zira ABD yönetimi, TikTok’un Çinli sahiplerinden, sahip oldukları şirket paylarını satmasını söyledi. Aksi takdirde TikTok ülke genelinde yasaklanacak.

16 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

📱 WhatsApp’a Yeni Özellik

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp kendine yeni bir özellik getiriyor. Ancak gelen özellik sadece iPhone kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. Gel gelelim özelliğe öyle ki WhatsApp’ın yeni özelliğiyle artık iPhone kullanıcıları görselden metin çıkartabilecek. Bu özellik şu anda iPhone’lu kullanıcılar için aktif durumda.

16 Mart Perşembe Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.