/

15 Saniyede NFT Oluşturmak Mümkün!

15 Saniyede NFT Oluşturmak Mümkün!

Sosyal NFT Pazar Yeri Orderinbox’ta Bir NFT Oluşturmak ve Satışa Sunmak Saniyeler Sürüyor

Web3 teknolojisinin cesur yeni dünyası, sanata ve bilime bütünsel bir arka plan getiriyor. Öyle ki gelecek vadeden yaratım süreçlerinin NFT ile biçimlenmesi tüm dünyayı yeni bir devrimsel olguya sürüklüyor. Yerel ve ulusal birçok içerik üreticisini cezbeden NFT üretimini 15 saniyede gerçekleştiren altyapıyı sunan sosyal NFT pazar yeri Orderinbox’ın CEO’su Doğu Taşkıran’a göre, Rönesans’tan beri hiç bu kadar sanat ve bilimin iç içe olduğu günler yaşanmamıştı.

Sanat ile bilimin tarih boyunca birçok kez yakınlaşmasına tanık olunsa da son 1 yıldır NFT ve metaverse olguları ile yaşanan gelişmelerle başka bir boyuta geçti. İçerik üretimi hiç olmadığı kadar değerlenirken, üreticilerin de yerel ya da global konumda olması fark etmeksizin yaratıcı ekonomide yer alması gittikçe kolaylaşıyor.

Öyle ki içerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabileceği metaverse için sosyal NFT pazarı Orderinbox’ın CEO’su Doğu Taşkıran, metaverse için oyunu tamamen değiştiren ve yaratıcı ekonomiye destek veren Orderinbox’ta içerik üreticilerinin geliştirdikleri teknolojik altyapı sayesinde sadece 15 saniyede NFT oluşturabildiklerine dikkat çekiyor.

15 Saniyede NFT Oluşturmak Mümkün!

Günümüz Dünyasında Sahne NFT’lerde

Sanat anlayışı yüzyıllar içerisinde çok değişti. Orijinallik ve erişimin zor olduğu sanat algısı, yıllar içerisinde Andy Warhol’un Pop Art anlayışı ile değişim gösterip sanata erişilebilirliği mümkün kıldı. Münhasırlıktan kitlesel tüketimciliğe geçiş eleştirileri getirse de NFT dünyası ile bu durum artık kabul ediliyor.

Öyle bir kabul görme ki Beeple adlı dijital sanatçının 5 bin gün boyunca çizdiği dijital çizimleri içeren “The First 5000 Days” adlı NFT 69 milyon dolara satılmasının yaratıcı ekonomiyi cazip kıldığına dikkat çeken Doğu Taşkıran, günümüz dünyasında sanatın ve içerik üretiminin odağında NFT’lerin olduğunu aktarıyor.

Böyle bir ortamda kitlesel çekiciliği üzerinde taşıyan NFT’leri oluşturmanın da kolaylaşması gerektiğine inandıklarını belirten Taşkıran, Orderinbox platformu ile bunu saniyeler içerisinde mümkün kıldıklarını dile getiriyor.

15 Saniyede NFT Oluşturmak Mümkün!

Saniyeler İçerisinde Tek Tıkla NFT Oluşturuluyor

Lokal ya da global, sanatçı ya da sadece içerik üretici olmak NFT dünyasına giriş için zorluk oluşturmuyor. Asıl zorluğu oluşturan bu dünyanın karmaşık yapısı ve NFT oluşturmanın çeşitli engellerle örülmesi.

İçerik oluşturucularının hayran kitlelerini oluşturabildiği, iş birliği fırsatlarını keşfedebildiği ve platform içinde güçlü ilişkiler kurabildiği metaverse için sosyal NFT pazar yeri Orderinbox ile bu engelleri kullanıcılar için aştıklarını aktaran Doğu Taşkıran, yeni yaratıcı ekonomisine katılmak isteyen herkes için NFT’leri oluşturmayı ve satmayı kolay ve erişilebilir hale getirdiklerini, platform üzerinde sadece 15 saniye içerisinde kullanıcının kendisine ait varlığını NFT hale getirebildiğini belirtiyor.

Metaverse için sosyal NFT pazar yeri Orderinbox platformuna https://www.orderinbox.com/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Orderinbox Türkiye Instagram: https://www.instagram.com/orderinbox_tr/ 

Orderinbox Türkiye Twitter: https://twitter.com/orderinbox_tr 

Orderinbox LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/orderinbox/ 

Orderinbox YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC7CKgLKYYwT62iMj3GTR5gg 

Orderinbox Hakkında:

Orderinbox, yaratıcıların ve koleksiyonerlerin NFT olarak bilinen ve blok zinciri teknolojisiyle güvence altına alınmış her tür dijital varlığı (Sanat, Müzik, Film, Spor Kartları, Oyun Varlıkları, Moda, Fikri ve Dijital Mülk vb.) takas etmek için buluştuğu Metaverse için geliştirilmiş bir Sosyal Ticaret Platformudur. Yaratıcıların, herhangi bir merkezi kontrol olmaksızın çalışmaları için onları ödüllendirebilecek ilgili kitlelerle doğrudan bağlantı kurarak başarılı oldukları yeni yaratıcı ekonominin altyapısını oluşturan Orderinbox’a https://www.orderinbox.com/ linki üzerinden ulaşabilir, Whitepaper’ına (Teknik Belge) https://blog.orderinbox.com/tr/introducing-orderinbox/ linki üzerinden erişebilirsiniz.

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.