14 Ocak Cumartesi Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

14 Ocak Cumartesi Neler Oldu? 📢

📺 YouTube Televizyona Rakip Platformu Teste Başladı

Youtube 2017 yılında sunduğu YouTube Tv sayesinde birçok kanalı belirli bir fiyat üzerinden izleme fırsatı sunuyordu. Bugün ortaya çıkan bilgilere göreyse Youtube, YouTube TV benzeri yeni platformunu çoktan test etmeye başladı. Bildiğiniz üzere YouTube TV ülkemizde yok. Ayrıca bu platform ücretsiz bir şekilde kullanılabilecek.

14 Ocak Cumartesi Neler Oldu? 📢

📱 Meta’dan Dava

Meta, sahte hesaplar açarak Facebook kullanıcılarının kişisel bilgilerini çalan şirketi dava etti. Voyager Labs adlı yapay zeka şirketinin Facebook’tan toplamda 600.000 kişinin bilgisini aldığı belirtildi. Örneğin, 2021 yılında hizmetlerini Los Angeles polisine satan şirket, sosyal medyada toplu analizler yaparak hangi bireylerin suç işleyebileceğini tahmin edebileceğini iddia etmişti.

14 Ocak Cumartesi Neler Oldu? 📢

 📱 Apple TikTok’ta Viral Olan Uygulamayı Kullanımdan Kaldırdı

Teknoloji devi Apple TikTok’ta yer alan ve popüler bir uygulamayı kendi marketi olan App Store’dan kaldırdı. iPhone’un arayüzünü iPod’a dönüştüren Retro Pod isimli uygulamanın videoları 5 milyon izlenmeyi geçmişti. Popüler uygulamanın kaldırılma sebebi açıklanmasa da Apple ile benzer görünüme sahip olması nedeni tahmin ettiriyor.

14 Ocak Cumartesi Neler Oldu? 📢

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.