14 Mart Salı Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

HBO Türkiye’ye geldi, Discord’dan güvenlik problemi, SVB 23 TL’ye satıldı… Bugüne dair önemli 3 haberi sizler sunuyoruz. Keyifli okumalar.

📺 HBO İçerikleri Blue Tv Üzerinden İzlenebilecek

Geçtiğimiz günlerde sizlere HBO’nun Discovery+ ile birleşmesini ve bunun sonucunda da artık Max ismiyle anılacağını aktarmıştık. Tabi bu birleşmenin bir de şöyle bir yanı vardı: Discovery+ Blue TV ile anlaşmalı olup içeriklerini burdan yayınlıyordu. Bu birleşme sonucunda artık HBO’nun içerikleri de Blue TV’de yayınlanacak. HBO zaten Türkiye’ye gelişini ertelenmişti. Bu sayede içerikleri Türkiye piaysasında yayınlıyor olacak.

14 Mart Salı Neler Oldu? 📢

🖥️ Discord’un Yeni Gizlilik Sözleşmesi Ses Getirdi

Geçtiğimiz ay Discord’un yeni gizlilik sözleşmesi yayınlanmıştı. Bu yayınlanan sözleşme 27 Mart tarihinde yürürlüğe girecek. Ancak bir ifade bugün Discord’un bir cümlesi oldukça rahatsız edici bulundu. “Discord görüntülü aramaların, sesli aramaların veya kanalların içeriğini depoladığı takdirde önceden uyaracak.” şeklinde yazılan madde oldukça ses getirdi. Bunun üzerine bir Discord sözcüsü bu durumun sadece yanlış ifade olduğunu Discord gizlilik sözleşmesinde bir değişiklik olmadığını ve aynı zamanda bir açıklama yapacaklarını belirtti.

14 Mart Salı Neler Oldu? 📢

🏦 Silicon Valley Bank UK 23 Liraya Satıldı

ABD’nin en büyük kuruluşlarından biri olab SVB geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Bankacılık ve birçok sektörü vuran bu olay İngiltere’de farklı bir olayla sonuçlandı. HSBC UK, SVB UK’İ sadece 1 sterline (23 tl) aldı. Tabi satın alım öyle sıradan bir olay değil. Bu satın alımın bu kadar hızlı olması ve bir anda olmasının nedeni Birleşik Krallığın finansal sisteme güvenin kaybedilmemesi için devreye girmiş olması. Bank of England bankanın iflas işlemlerine tabi tutulmaması için güvence sağlayacak.

14 Mart Salı Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.