13 Eylül Salı Neler Oldu? 📢

🖼️ Kahve İçerken NFT Kazanmak Mümkün

Geçtiğimiz aylarda kendi NFT’lerini çıkaracağını açıklayarak web 3.0 teknolojisine yatırım yapan Starbucks bugün kahve içip görev yaparak NFT kazanabileceğiniz platformunu duyurdu. Starbucks Odyssey adlı platform yılın ileriki aylarında çıkmayı planlıyor. Starbucks’ın yeni projesi, mevcut olarak kullanılmakta olan Starbucks Rewards programını bir NFT platformuyla birleştirecek. Kullanıcılar, kahve alışverişi yaptıkça ödüller kazanabilecek ya da bu platform üzerinden NFT alışverişi gerçekleştirebilecek.

Sitemizdeki bir başka gündem haberi: https://www.girisimhaberleri.com/13-soruda-dogukan-tarhan-ve-moman/

 

📱 İşBankası Sistemleri Çöktü

Türkiye’nin sayılı bankalarından biri olan İşBankası’nın sistemleri çöktü. Birçok kullanıcı sisteme giremediği görüntüleri paylaşıyor. Bankanın mobil ve web hizmetleri durmuş bulunuyor. Bankadan ise henüz resmi bir açıklama gelmedi.

13 Eylül Salı Neler Oldu? 📢

🚀 Jeff Bezos’un Roketi Patladı

Özel uzay yolculuğunda devrim yaratan Blue Origin’in gemisi patladı. Dünyanın ilk özel ticari uçuşunu gerçekleştiren Blue Origin uzayda ticari bir uzay roketlerini test ediyordu. Bugün yapılan testlerde havlanan New Shephard isimli insansız uzay gemisi havada patladı ve yere çakıldı. Patlamanın ardından gelen açıklama ile birlikte kimsenin zarar görmediği belirtildi.

13 Eylül Salı Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.