11Sight: Türkiye’nin En Kolay Kullanımlı Görüntülü Görüşme Platformu

Dijital Dönüşümde Kalite ve Kolaylık Hayat Kurtarıyor

İşletmelerin hızla dijitalleştiği günümüzde, dijitalleşme kadar hizmet ve görüntü kalitesi de büyük önem taşıyor.

 

Amerika, Türkiye ve Avrupa’da hizmet veren görüntülü görüşme platformu 11Sight, şirketlere özel teknolojisiyle dijital dönüşüm süreçlerine destek olurken, platformda KOBİ’lerden holdinglere her ölçekten firmaya fayda sunuluyor.

 

 

11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlayarak firmalara yeni iş fırsatları da yaratıyor. Kurumlara, satışlarını tek-tıkla başlatılan videolu görüşmeler ile artırma fırsatı tanıyarak satış süreçlerini dijitalleştiren 11Sight, 5 yıldır faaliyet gösterdiği bölgelerde kurumsal iletişime yeni bir bakış açısı getirdi. İşletmeler için tasarlanmış bir SaaS çözümü olan 11Sight, gayrimenkul, otomotiv, perakende, sağlık, fintech gibi birçok sektörde çözüm üretiyor. Kişisel dijital ofis ve profil kişiselleştirmeleri ile müşterilerine gerçek zamanlı bir deneyim sunan şirketler, rekabet avantajlarını artırıyor. 11Sight’ı CRM uygulamalarına entegre eden firmalar, müşterileriyle arama öncesi formlar ve arama sonrası uyguladıkları anketler sayesinde yaptıkları görüşmeleri detaylı şekilde takip ederek platformdan sağladıkları faydayı artırıyor.

 

 

Tüm müşteri verileriyle birlikte şirket çalışanlarının görüşmelere dair performans metriklerini de tek bir platformda topladıklarını belirten 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş,11Sight işletmelere satış süreçlerinde baştan sona destek oluyor. Firma yetkilileriyle anında iletişim sağlayarak kullanıcıların güven endeksini artıran firmalar, 11Sight’ın içinde barındırdığı birçok özellik ile satışlarını artırmaya devam ediyor. 11Sight, hiyerarşik organizasyon yapısı, performans analizi ve raporlama özelliği ile yönetim kolaylığı sağlıyor.  vCall Team, vCall Pro, vMeet ve vBrand gibi ürünler ile tüm şirket tiplerine özel paketler sunuyor. Ürünün, ekran üzerinde işaretleme yapma, dosya ve ekran paylaşımı gibi kolaylaştırıcı özellikleri de bulunuyor.” dedi.

 

 

8 yılda 250’den fazla projeye imza atarak global ayak izini İngiltere, Amerika, Avrupa ve Arap ülkelerine kadar genişleten Cool Digital Solutions kurucusu ve 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş sözlerine şöyle devam etti:

 

 

ercan gümüş

‘’Uzaktan çalışmaya ve mesafelere alıştığımız bu günlerde müşteriler ile göz teması kurmanın öneminin hiçbir zaman azalmayacağının altını çizmek istiyorum. Dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğu bu süreçte, gerçek zamanlı aksiyonları alabilmek, sanal dünyada yer edinebilmek ve müşterilere gerçek anlamda dokunabilmek için görüntülü görüşme platformlarının kullanışlı araçlar olduğunun farkındayız. Müşteri deneyimine 11Sight’ı entegre ederek pazarda farklılaşan Miele, Mercedes, Suzuki, Alfa Romeo, Nef, Ataseven Group gibi birçok firmanın satışlarını arttırdığını görüyoruz. Daha fazla sektörden, farklı kurumlar ve şirketlerle çalışarak çevrimiçi ortama taşınan müşterilerimize destek olmayı hedefliyoruz. Bu yıl TiEcon 2021 zirvesinde birinci olduk. IDC CIO ödüllerinde müşterimiz Eczacıbaşı ile birlikte ödül kazandık. Bunun yanı sıra, Los Angeles Tribune Quantum Leap Forum’da en iyi girişim seçildik. Her gün ürünümüzü geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz’’ dedi.

 

11Sight hakkında: 2016 Yılında Silikon Vadisi’nde Aleks Gollu Ve Farokh Eskafı Tarafından Kurulan Startup Teknolojı Sırketı 11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlamaktadır. 11Sight, ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan anında görüntülü görüşme sağlayarak bir ilki gerçekleştirmektedir. 11Sight‘ın ABD Merkez ofisinin yanı sıra İngiltere, Dubai, Hindistan Ve Türkiye’de temsilcilikleri bulunmaktadır.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.