11 Aralık Pazar Neler Oldu?

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

11 Aralık Pazar Neler Oldu? 📢

📱 WhatsApp Gruplarına Yeni Özellik

WABetaInfo, bugünkü yazısında WhatsApp’ın grupların karıştıran ya da grup isimlerini hatırlamayan kullanıcıları için yeni özellik geliştirdiğini paylaştı. WhatsApp’ın masaüstü sürüm için grupları kişiye göre arama özelliğinden bahsetti. WhatsApp’ın şu anda test aşamasında olduğu yenilik sayesinde grupları, üyelere göre aranabilecek. Bu sayede WhatsApp kullanıcıları, grupları karıştırmayacak.

11 Aralık Pazar Neler Oldu?

🐤 Tweet Karakter Sınırı Artıyor

Elon Musk Twitter’i aldıktan sonra birçok yapıyor. Dünyanın en büyük sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter, diğer platformlarla kıyaslandığında insanların duygu düşüncelerini yazılı bir şekilde ifade etmesine odaklanıyor. İlk olarak 140 karakter sınırına sahip tweet karakter sınırı, 2017’de yapılan değişiklikle 280’e yükseltilmişti. Şirket bir kullanıcının karakter sayısı 4 bine çıkacak mı sorusuna evet cevabı vererek flood paylaştı.

11 Aralık Pazar Neler Oldu?

🚗 Elon Musk Teslanın CEO’luğunu Bırakabilir

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk Tesla CEO’luğunu devrediyor olabilir. Tesla Çin’in yöneticisi, Elon Musk’ın koltuğuna oturacak. Halihazırda Tesla Çin’in yöneticisi olan Tom Zhu Xiaotong’un global şirketin başına geçeceği iddia edildi. Çin’deki Tesla Supercharger şarj ağının genişlemesine liderlik etmesiyle bilinen ve 2014 yılından bu yana Tesla Çin’de çalışan Tom Zhu Xiaotong, Elon Musk’ın koltuğuna talip gibi görünüyor.

11 Aralık Pazar Neler Oldu?

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.