10 Ağustos Çarşamba Neler Oldu ? 📢

 

🏘️ Trendyol Emlak Açılmadan Kapanıyor

Türkiye’nin e-ticaret decacornu olan Trendyol için geçtiğimiz zamanlarda emlak platformu açacağını söylemiştik. Ancak bu süresiz olarak askıya alınıyor. Nedeni ise yeni gelen e-ticaret yasası dolayısıyla bu işe girmekten vazgeçiyor.

📱 Walmart Dijital Platform Adımları Atıyor

Walmart kendine dijital platform açmak için hazırlanıyor. New York Times’ın yaptığı habere göre Walmart+ adlı üyelik paketi içine dijital platform ekleyecek. Bunun için Disney, Paramount ve Comcast gibi büyük şirketlerle görüştüğü söyleniyor.

🕴️ NVIDIA Metaverse İçin Hamle Yaptı

NVIDIA, şirketlerin metaverse dünyasına girmesini sağlamak için yeni bulut tabanlı hizmet ve araçlarını duyurdu. Dijital avatar ve içerik oluşturmayı kolaylaştırmayı hedefleyen NVIDIA Omniverse Avatar Cloud Engine ile piyasaya geliyor. Bu sayede sanal asistan ve dijital insan oluşturulabilir.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.