1-7 Mayıs Global Girişimlerden Haberler

Dünyanın en küçük kalp pompasını geliştiren İsrailli bir tıp teknolojisi kuruluşu olan Magenta Medical, yakın tarihli bir finansman turunda 55 milyon dolar topladı.

Şirketin tescilli kalp pompası, kalp yetmezliği olan hastaları desteklemek için tasarlandı ve açık kalp ameliyatı gerektirmeyen minimal invaziv bir prosedürle implante edildi. Magenta Medical’e göre cihaz, geleneksel pompalardan daha az invaziv ve daha az riskli ve bir saatin altında implante edilebilir.

Çevrimiçi bankacılık platformu Slash, tohum ve A Serisi fonlamada toplam 19 milyon dolar. ABD’li şirket, başlangıcından ölçeğine kadar tüm iş yolculuğu boyunca müşterilerine hizmet veriyor. Kullanıcıları, ilk yan işlerini başlatan 18 yaşın altındaki gençlerden ayda milyonlarca dolar harcayan büyük e-ticaret işletmelerine kadar uzanıyor.

Getir tarafından 2022’de satın alınan bir Alman market teslimatı girişimi olan Gorillas’ın daha önce kurucu ortağı ve yönetim ekibinin bir parçası olan Felix Chrobog, Marc Hansell ve Gerry Pidgeon, yeni girişimleri TastyUrban için 1,5 milyon Euro’luk finansman sağladı. TastyUrban, gıda markalarını geliştirecek ve mevcut restoranlara lisanslayacak sanal bir restoran franchise’ıdır.

Convergent Therapeutics, kanser tedavisi için yeni nesil radyofarmasötiklerin geliştirilmesini desteklemek için 90 milyon dolarlık bir A Serisi finansman turunun tamamlandığını duyurdu.

Convergent Therapeutics, kanser tedavisi için yeni nesil radyofarmasötiklerin geliştirilmesini desteklemek için 90 milyon dolarlık bir A Serisi finansman turunun tamamlandığını duyurdu. Fonlar, şirketin ilerlemiş prostat kanserinin tedavisine yönelik lider programı CONV01-α da dahil olmak üzere yeni radyoantikorlardan oluşan bir boru hattı geliştirmek için kullanılacak.

Entegre bir enerji platformu olan Avaada Group, Hindistan’daki yeşil hidrojen ve yeşil amonyak operasyonlarını geliştirmek için 1.07 milyar dolar fon sağladığını açıkladı.

Avaada Group, güneş pili, modül ve elektrolizör imalatından yenilenebilir enerji üretimi, yeşil hidrojen ve yeşil amonyak üretimine kadar uzanan ilgi alanlarına sahip entegre bir enerji platformudur.

girişim

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.