03 Şubat Cuma Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

03 Şubat Cuma Neler Oldu? 📢

📱 Instagram Ücretli Mavi Tik Çıkardı

Elon Musk satın aldıktan sonra Twitter’a eklediği ücretli mavi tik uygulamasından sonra popüler sosyal mecra olan Instagram’da da artık böyle bir özellik mevcut olacak. Alessandro Paluzzi , sosyal medya platformlarına gelecek olan özellikleri ortaya çıkarmasıyla biliniyor. Bu sefer ise bu özellik geleceği gösterildi. İddiaya göre şirket şimdilik bu aboneliği hesap doğrulama işlemi için kullanacak. Ancak ilerleyen zamanlarda ne olacağıyla ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor.

03 Şubat Cuma Neler Oldu? 📢

🐦 Twitter Sahte Hesaplar İçin Adım Atıyor

Elon Musk satın alma döneminde bol bol sahte hesapların kapatılacağını söylüyordu. Fakat son açıklamalarıyla ünlü iş insanı, Twitter kullanıcı sayısını artırmak için askıya alınmış hesapların taciz ve şiddet gibi suçlar işlemedikleri sürece yeniden açmaya başladıklarını duyurdu. Kimlik doğrulama sisteminin getireleceğini düşünen analistler bu hamlelere rağmen geleceğini düşünüyor.

03 Şubat Cuma Neler Oldu? 📢

🤖 ChatGpt Plus Çıktı

Son zamanların en popüler chat botu olan ChatGpt adından son derece fazla bahsettirmişti. Uygulamaya zaten ücretli bir üyelik geleceği konuşuyordu. Ücretli üyelik ise gelmiş durumda. Ücretli abonelik isteyen sürüm şimdilik sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde pilot olarak kullanıma sunuldu. Ancak fiyatı daha belli değil. Ücretli özelliğin gelmesi nedeniyle sürüm için birtakım ayrıcalıklar olacak. Bu ayrıcalıklar arasında daha hızlı yanıt süreleri, yoğun zamanlarda bile sohbet robotuna erişim, yeni özellik ve iyileştirmeler için öncelik ücretli sürümde yer alacak.

16 Ocak Pazartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.