03 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

03 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

🖨️ CoPrint Kitle Fonlama Turunu 7 Dakikada Tamamladı

3D yazıcı teknolojileri girişimi Co Print, 10 milyon TL hedefle çıktığı kitle fonlama yatırım turunu 7 dakika gibi rekor bir süreyle tamamlarken aldığı yatırım toplamda 20.8 milyon TL’yi buldu. Mevzuat gereği belirlenen fonun en fazla %120 si kullanılabilse de rekor süreyle alınan bu yatırım kitle fonlamada imzaya yol açtı. Co Print , geçtiğimiz yıl tamamlanan Kickstarter kampanyasında 30 günde 64 farklı ülkeye 400 adet ve 200 bin dolar değerinde ön satış gerçekleştirmişti.

🖊️ Apple Dokunduğu Şeyin Rengini Alan Kalemin Patentini Aldı

Teknoloji devi Apple dokunduğu her şeyin rengini alabilen kalemin patentini aldı. Apple , iPad cihazları için piyasaya sürdüğü Pencil kalemi ile büyük bir başarı elde etmişti. Ama artık yeni bir renkle bu olayı bir tık üste taşıyorlar. Patently Apple tarafından keşfedilen patent başvurusu, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi tarafından onaylandı ve yayınlandı. Kalem, dokunduğu yerin yalnızca rengini değil, aynı zamanda dokusunu da algılayarak kullanıcıya sunabilecek.

20 Aralık Salı Neler Oldu? 📢

💳 E-devlet Blockchain Tabanlı Kimlik Oluşturacak

e-Devlet, e-cüzdan ile beraber blockchain temelli giriş işlemleri üzerinde çalışıyor.e-cüzdan uygulamasıyla entegre çalışacak olan blockchain temelli sistem sayesinde kullanıcılar, oluşturdukları dijital kimlikleriyle e-Devlet’e kolayca giriş yapabilecek.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.