01 Aralık Perşembe Neler Oldu? 📢

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢

01 Aralık Perşembe Neler Oldu? 📢

🧐 Spotify’ın CEO’su da Apple’ı Eleştirdi

Elon Musk’ın Apple’ı eleştirmesinden sonra Spotify’ın CEO’su da Apple’ı eleştirdi. Bu eleştiriye Mark Zuckerberg’te katıldı. Spoitfy’ın CEO’su Daniel Ek Apple’ı topa tutmaya başladı. Ek’de tıpkı Musk gibi uygulamalardan alınan vergilere isyan ediyor. Apple, Spotify’ın en büyük rakibi olan Apple Music’te uygulama içi satın almaları App Store üzerinden değil direkt uygulama içinden alıyor. Aynı şeyi Spotify yapmaya kalktığında ise hem App Store engeline takılıyor hem de kazancının %30’unu Apple’a ödemek zorunda kalıyordu. Bundan dolayı Spotify’ın CEO’su haksız rekabete yol açıyor dedi.

01 Aralık Perşembe Neler Oldu? 📢

🎮 Netflix Mobil Oyun Çıkarmaya Neden Oldu

Netflix oyun sekmesini Netflix Games adı altına açmıştı. Bunun üzerine stüdyolar almış ve açmıştı. Oyun sayısını toplamda 40’a çıkaran Netflix şimdi ise 9 yeni oyununu piyasaya sürdü. Oyunlar arasındaDevolver Digital’den Reigns: Three Kingdoms, Neowiz’den Cats & Soup ve Rogue Games’den Hello Kitty Happiness Parade yer alıyor.

01 Aralık Perşembe Neler Oldu? 📢

⚽ Samsung Metaverse’te Futbol Turnuvası Düzenliyor

Bu yılın başında Metaverse platformu Roblox içinde sanal oyun alanı Space Tycoon’u sunan Samsung, futbol tutkunları için bşr turnuva düzenliyor. Samsung, Aralık ayında Space Tycoon’da Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin ilk Roblox Space Cup turnuvasını gerçekleştirecek. Özel ve dışarıya kapalı olarak gerçekleştirilecek turnuvada, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinde bulunan farklı ülkelerden sekiz ünlü gamer’ın kaptanlığını yapacağı takımlar kurulacak. Takım kaptanları, turnuvaya katılmak için başvuru yapan oyunculardan oluşan birer ülke takımı oluşturacak.

01 Aralık Perşembe Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.